Skip to main content

Iedereen heeft ondertussen al gehoord van de Agractie die 1 oktober gevoerd gaat worden in Den Haag. Deze actie heeft als doel de agrarische sector positief voor het voetlicht  te krijgen. De laatste jaren en vooral de laatste weken wordt er veel over gepraat in negatieve zin, met name als we het hebben over de stikstofuitstoot. Dit wordt zoals het nu lijkt voor een groot deel op het bordje van de agrarische sector geschoven.

Als Brons Voorthuizen raakt dit ons uiteraard ook. Wij zijn trots op onze boeren, daarom steunen wij hen, om als agrarische sector onze stem te laten horen. Via onze brancheorganisatie Nevedi steunen wij dit initiatief. Wij hopen met deze actie te bereiken dat er op een eerlijke manier met ons gesproken wordt in plaats van over ons en dat de gebruikte cijfers gebaseerd worden op werkelijke onafhankelijke onderzoeken.

Voer deze actie op een nette manier en voorkom overlast zo veel mogelijk. We hopen dat het een geslaagde actie wordt, die Nederland op een positieve manier wakker schudt.