Skip to main content

Als familiebedrijf zijn we nauw betrokken bij pluimveehouders in heel Nederland. We produceren al 90 jaar hoogwaardige innovatieve mengvoeders waar boeren blij mee zijn. En dat is precies waar wij elke dag voor gaan: een tevreden boer met een gezond bedrijf.

In een sector die veel uitdagingen kent, is niets zo belangrijk als goede en betrouwbare mengvoeders. We snappen dat u, ondanks onverwachte omstandigheden en veranderingen in de wet- en regelgeving, een consistent doorlegvermogen wilt. Een hoog en constant legpercentage maakt het verschil voor uw bedrijf. “Wij weten dat voer daarin een hele belangrijke rol speelt. Met een goede samenstelling van het voer houdt u uw legpluimvee namelijk gezond en gezonde kippen zijn productiever,” aldus onze pluimvee specialist Herman.

“Als mijn kippen gezond en gelukkig zijn, dan is dat goed voor mijn bedrijf” – Pluimveehouder

Onze dierspecialisten, nutritionisten, planners en inkopers zetten zich daar elke dag weer voor in. Dit maakt dat Brons al 90 jaar een betrouwbare partner is in mengvoeders. We zorgen ervoor dat u altijd met het beste voer werkt van constante hoogwaardige kwaliteit. Maar dat kunnen we niet zonder u, de beste resultaten worden immers samen bereikt. Herman: “Daarom kijken we samen met u naar uw doelstelling, wensen en de gezondheid van uw kippen. Gezonde kippen, een gezond bedrijf.”

We leren u als pluimveehouder eerst goed kennen en onderzoeken welke wensen er zijn. Ook daarna blijven we in beeld. Wat heeft u nodig om uw kippen gezond te houden? “We controleren geregeld of en hoe de mengvoeders worden opgenomen door het pluimvee,” licht Herman toe. De samenstelling van het voer passen we aan wanneer uw wensen veranderen of wanneer het dier dat nodig heeft. Zodat we altijd het beste product blijven leveren. Daarmee onderscheidt Brons zich van andere partijen.

“Ik werk nu vijf jaar samen met Brons en ze bieden een goed product met een goede samenstelling. De kippen eten het graag en zijn gezond.” – Pluimveehouder

Omdat we op een onafhankelijke en kleinschalige manier werken, kunnen we goed inspelen op de persoonlijke wensen van de pluimveehouder. Dit betekent dat we geen standaardproduct leveren, maar een product dat echt aansluit bij uw doelstellingen. We zorgen er uiteindelijk voor dat u uw rendement kunt behouden of verbeteren. Daar gaan we voor. De wensen van onze klant in combinatie met onze kennis, zorgt voor het beste product. Dát is pas samenwerken.

Benieuwd wat Brons voor uw pluimveebedrijf kan betekenen? Bezoek ons 19 & 20 maart op de Dutch Poultry Expo te Hardenberg, stand 502 in hal 5