Skip to main content

VanDrie Group neemt Brons over
De VanDrie Group heeft een akkoord bereikt met Brons uit Voorthuizen over een volledige overname. Het akkoord ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De twee familiebedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven.

Brons uit Voorthuizen produceert hoogwaardige mengvoeders voor rundvee, varkens en pluimvee. Brons is met omzet van 45 miljoen euro een stabiele factor in de Nederlandse mengvoermarkt. Met de overname wordt continuïteit geboden aan de lange geschiedenis van Brons. Het familiebedrijf startte in 1929. Alle arbeidsplaatsen bij Brons blijven behouden evenals de bedrijfsnaam en locaties. De familie Brons blijft actief betrokken bij de activiteiten.
De VanDrie Group is tevens een Nederlands familiebedrijf. De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, kalvervoeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Met een omzet van 2 miljard euro biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2.500 personen. Met de overname van Brons komen daar 29 fte bij.